Informasjonskapsler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler, som nesten alle andre nettsider, slik at vi kan lage en bedre nettside for deg. Informasjonskapslene eller cookies er små tekstfiler som lagres på din datamaskin, nettbrett eller mobil når du bruker nettsteder.

Webanalyse

Vi bruker Google Analyticsfor å analysere bruken av våre nettsider.  Dette er en viktig del av arbeidet med å lage en best mulig nettside for brukerne våre.

Vi får informasjon om blant annet hvilke sider som er mest besøkt, hvilke nettsider brukerne kommer fra, hvor lenge besøket varer og hvilke nettlesere brukerne har.

Alle ip-adresser er anonymisert. Det betyr at informasjonskapslene ikke inneholder informasjon som kan knyttes til deg som enkeltperson. Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk 24 måneder etter registering.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Vi bruker analyseverktøyet Hotjar for å samle inn og vurdere informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet. Hotjar benytter informasjonskapsler for å registrere generell statistikk, som nettlesertype, tidspunkt, språk og den enkelte brukers bevegelser på nettstedet. Vi kan ikke knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Se også Hotjars personvernerklæring.

Avvise og slette informasjonskapsler

Dersom du ikke vil akseptere bruk av informasjonskapsler, kan du gå inn og avvise disse ved å endre innstillingene i nettleseren.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Personopplysninger

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger. Personopplysninger lagres og behandles kun ved samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse.

Nyhetsbrev

Ved ditt samtykke brukes e-postadressen din til å sende deg nyhetsbrev via tjenesten MailChimp. Denne e-postadressen din lagres inntil du selv velger å fjerne dataene.

Vi gir ikke ut e-postadressen din til andre tredjeparter, og bruker den kun til formål du har samtykket til.

Du kan få innsyn i hvilke data som er registrert, og kan selv velge å fjerne eller oppdatere opplysningene. I nyhetsbrevet finnes lenker for å melde deg av nyhetsbrevet, og til en oversikt med hvilke personopplysninger vi har lagret om deg.

Deling sosiale medier

Informasjon om at du har delt innhold fra www.niku.no lagres ikke hos oss.

Når du deler innhold i sosiale medier legger du ut informasjon på en tredjeparts tjeneste. Hvordan denne tjenesten håndterer personopplysninger reguleres av din avtale med tjenesten.

Dine rettigheter

Du har rett til vite hva som lagres om deg og du har rett til å bli slettet. Ønsker du oversikt over lagrede personopplysinger, eller ønsker at opplysningene skal slettes så kontakt oss på personvern@niku.no